Begeleiding door multidisciplinair team

Een bariatrische operatie is een hulpmiddel dat een heel mooi resultaat kan geven, maar vraagt ook om eigen inspanning van de patiënt. Sommigen zien zo’n ingreep als de makkelijke weg. Dit is alles behalve een eenvoudig besluit. Voor een blijvend resultaat is een blijvende leefstijlverandering, motivatie en doorzettingsvermogen nodig. Wanneer iemand na de operatie niet zijn eetpatroon en leefstijl aanpast, is de kans op ‘terugval’ groot. 

Uit diverse onderzoeken is gebleken dat het erg belangrijk is dat u voor, tijdens en lang na de operatie goed begeleid wordt door een multidisciplinair team. Daarom helpt en begeleid ons team u op weg naar een gezonder gewicht en om uw doel te bereiken en vast te houden.

Ons deskundig multidisciplinair behandelteam staat voor u klaar om de best mogelijke zorg te bieden, zowel voor, tijdens als ook ver na de operatie. U blijft tot ten minste 5 jaar na de operatie bij ons onder controle om uw gezondheid en gewicht te controleren en te blijven ondersteunen bij een gezonde leefstijl. Samen helpen we u om uw doel te bereiken!

Van links naar rechts: M. Kwartsz (verpleegkundig specialist), M. Snel (planner), R. Schouten (chirurg), R. Harte (planner), S. Smeets (chirurg), M. Boom (chirurg), M. van Beusekom (planner) en J. Rooseman (verpleegkundig specialist).