Mammapoli

De Mammapoli van het Flevoziekenhuis onderzoekt, behandelt en begeleidt patiënten met borstkanker. De polikliniek is een samenwerking tussen deskundige medisch specialisten van verschillende afdelingen. Het team bestaat onder andere uit chirurgen, radiologen, pathologen, oncologen, plastisch chirurgen, verpleegkundig specialisten, mammacareverpleegkundigen, radiotherapeuten en een revalidatiearts. Zij hebben zich allemaal gespecialiseerd in borstkankerzorg en werken daarin samen als één team. Ook werken zij nauw samen met het Amsterdam UMC. U komt terecht op de Mammapoli als u goedaardige afwijkingen in de borst, borstvorming bij de man of borstkanker heeft. Met een verwijzing van de huisarts kunt u binnen twee dagen bij ons terecht.

Begeleiding

Wanneer u te horen krijgt dat u mogelijk kanker heeft, wilt u zo snel mogelijk weten waar u aan toe bent. De Mammapoli doet er alles aan om u zo goed mogelijk te begeleiden en te ondersteunen tijdens deze vaak onzekere periode. Tijdens uw behandelperiode is de verpleegkundig specialist Mammacare uw vaste aanspreekpunt. Dit is een gespecialiseerd verpleegkundige op het gebied van borstkanker en werkt nauw samen met de behandelend specialist(en). Ook partners en familieleden kunnen bij ons terecht voor vragen en begeleiding.

Wat kunt u verwachten?

Het filmpje hieronder legt uit wat u kunt verwachten als u bij ons binnenkomt.

Contact

036 868 85 43

Afspraken nieuwe patiënten

Route 51

Afspraken nieuwe patiënten

036 868 87 01

Vervolgafspraken

Route 36

Vervolgafspraken

Samenwerking Amsterdam UMC

De afdeling Chirurgie werkt nauw samen met het Amsterdam UMC. 9 van onze chirurgen werken ook in het Amsterdam UMC, op een specifiek vakgebied binnen de Chirurgie.

Lees verder