Polikliniek Almere Haven

U kunt in Almere Haven terecht voor het specialisme Dermatologie. Het Flevoziekenhuis heeft een externe poli in gezondheidscentrum de Haak in Almere Haven. Hiermee kunnen we onze patiënten in Almere Haven en de regio ’t Gooi en Amsterdam zorg dichterbij huis aanbieden. Omdat we nauw samenwerken met de huisartsen in deze regio, kunt u nog gemakkelijker een afspraak maken met een van de specialisten van het Flevoziekenhuis die aan deze externe poli verbonden zijn.

Wilt u een afspraak maken in Almere Haven? 

Als u een afspraak wilt maken voor de polikliniek Dermatologie in Almere Haven, neem dan contact op met de afdeling Dermatologie. Geef aan dat u een afspraak wilt maken op de locatie in Almere Haven. Dermatologie 036 868 87 34. Dit nummer is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 - 17.00 uur.

Routebeschrijving en parkeren

De externe poli van het Flevoziekenhuis is gevestigd in gezondheidscentrum de Haak in de Schoolstraat 32, 1354 HP Almere Haven. 

Routebeschrijving

Parkeren

U kunt direct naast het pand van Almere Haven parkeren (gratis).

Openbaar vervoer

U kunt de polikliniek in Almere Haven goed bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf bushalte Almere Haven centrum is het ongeveer 9 minuten lopen.