Polikliniek Almere Poort

U kunt in Almere Poort terecht voor het specialisme Dermatologie. Het Flevoziekenhuis heeft een externe poli in de Poort Kliniek in Almere Poort. Hiermee kunnen we onze patiënten in Almere Poort en de regio ’t Gooi en Amsterdam zorg dichterbij huis aanbieden. Omdat we nauw samenwerken met de huisartsen in deze regio, kunt u nog gemakkelijker een afspraak maken met een van de specialisten van het Flevoziekenhuis die aan deze externe poli verbonden zijn.

Wilt u een afspraak maken in Almere Poort? 

Als u een afspraak wilt maken voor de polikliniek Dermatologie in Almere Poort, neem dan contact op met de afdeling Dermatologie. Geef aan dat u een afspraak wilt maken op de locatie in Almere Poort. Dermatologie 036 868 87 34. Dit nummer is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 - 17.00 uur

Routebeschrijving en parkeren

De externe poli van het Flevoziekenhuis is gevestigd in de Poort Kliniek aan de Beneluxlaan 573-579 in Almere Poort. Vanaf de snelweg A6 bent u binnen 4 minuten bij de Poort Kliniek.

Routebeschrijving

Parkeren

U kunt direct naast het pand van Almere Poort parkeren (gratis).

Openbaar vervoer

U kunt de Poort Kliniek goed bereiken met het openbaar vervoer. Vanuit NS station Almere Poort is het ongeveer 8 minuten lopen. U loopt in noordelijke richting via de Slowakijeplaats naar de Beneluxlaan. Direct aan uw linkerhand ziet u de Poort Kliniek.