Fertiliteit

Langzaam kunnen we vanaf eind mei weer opstarten met de vruchtbaarheids-onderzoeken en behandelingen op de polikliniek Fertiliteit. Helaas kunnen we niet direct starten met het aantal behandelingen dat we voor de corona-pandemie verrichtten vanwege de landelijk ingevoerde maatregelen. Hierdoor zijn er wachtlijsten ontstaan voor onze onderzoeken en behandelingen. Met zorg hebben we gekeken naar de prioritering binnen deze wachtlijsten, waarin we de leeftijd van de vrouw, medische voorgeschiedenis en duur van de kinderwens hebben meegewogen.
Mocht u bij ons bekend zijn i.v.m. onderzoeken of een fertiliteits-behandeling, dan zullen we met u contact opnemen dat u een afspraak kunt maken voor een onderzoek of een (volgende) behandeling.
We doen onze uiteste best om iedereen zo snel mogelijk te helpen. We wensen iedereen veel sterkte in deze periode en hopen op uw geduld en begrip.

De afdeling fertiliteit van het Flevoziekenhuis begeleidt vrouwen en paren met vruchtbaarheidsproblemen. Als het niet lukt om binnen een jaar zwanger te worden, verwijst uw huisarts u eerst naar de gynaecoloog om te onderzoeken waarom u niet zwanger wordt. Mogelijk is er sprake van verminderde vruchtbaarheid. Afhankelijk van de uitkomsten van het onderzoek kunt u terecht op de afdeling Fertiliteit. De meest voorkomende aandoeningen die wij behandelen zijn onvervulde kinderwens en endometriose.

Wat kan de afdeling Fertiliteit voor u betekenen?

Lees verder