Stilte en meditatie

Heeft u behoefte aan stilte of meditatie? Dat kan aan bed of u kunt gebruik maken van het stiltecentrum. Ook kunt u vragen aan de geestelijk verzorger of deze u hierin ondersteunt met bijvoorbeeld een begeleide meditatie of een inspirerende tekst. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag bent u welkom voor een gezamenlijke meditatie van 12.05 tot 12.25 uur. Dit moment wordt geleid door een geestelijk verzorger. Er is ruimte voor stilte en aandacht voor dat wat er is.

Het stiltecentrum

Heeft u behoefte aan een plek waar het stil is? Wilt u graag even een kaarsje branden of bidden? Of wilt u graag iets kwijt zonder daar met iemand over te praten? Dan is het Stiltecentrum wellicht iets voor u. Het Stiltecentrum bevindt zich op de eerste etage (route 86) en is altijd geopend.

Bidden, meditatie of gewoon even in stilte zijn

Er is een kleine ruimte voor mensen die afgezonderd willen bidden of een moment voor zichzelf willen hebben voor meditatie. Er zijn gebedskleden en meditatiekussens aanwezig. Ook kunt u in een schrift schrijven of vragen om een gebedsintentie. Er is een gedichtenbundel aanwezig om inspiratie op te doen.

U kunt zelf of via de verpleging contact met ons opnemen voor een vrijblijvende kennismaking of een afspraak.

036 868 88 27

9.00 – 17.00 uur

Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.