IBD-centrum

Het IBD-centrum van het Flevoziekenhuis behandelt patiënten met chronische darmontstekingen, zoals de ziekte van Crohn en colitis ulcerosa. Het centrum is een samenwerking tussen deskundige medisch specialisten van verschillende afdelingen, namelijk Maag-, darm- en leverziekten en Chirurgie. Zij werken daarbij nauw samen met het Amsterdam UMC. Als u een chronische darmontsteking heeft kan dit ingrijpende medische, psychische en sociale gevolgen hebben. Het IBD-centrum doet er alles aan om u zo goed mogelijk te begeleiden en te behandelen.

Meer informatie

Voor meer algemene informatie over maag-darm-leverziekten en IBD kunt u kijken op de website van de Maag-Lever-Darm Stichting (MLDS) of de Crohn en Colitis Ulcerosa Vereniging Nederland (CCUVN). Informatie over IBD en het coronavirus vindt u op Coronavirus vraag en antwoord.

Contact

E-mail

ibd@flevoziekenhuis.nl

036 868 86 16

8.30 - 17.00 uur

"Ik weet van elke patiënt het verloop van de ziekte"

Marco Mundt is MDL-arts oftewel Maag-Darm-Leverarts. Hij begeleidt op de poli MDL onder meer patiënten met een chronische darmontsteking, zoals de ziekte van Crohn of colitis ulcerosa (IBD) en stond aan de wieg van het landelijke bevolkingsonderzoek darmkanker. 

Lees verder

Actueel