Buddygroep borstkanker

De buddybijeenkomsten voor vrouwen met (een voorstadium van) borstkanker staan in het teken van elkaar leren kennen en luisteren naar elkaars verhalen. Het is de bedoeling onderling contacten te leggen zodat u naar behoefte ook buiten het ziekenhuis een ‘buddy’ hebt. Mochten er speciale verzoeken zijn qua onderwerpen, laat dat dan vooral weten.

Maandelijks is er op maandagochtend van 10.30 tot uiterlijk 12.00 uur een buddybijeenkomst in het Flevoziekenhuis waar u van harte welkom bent. Bekijk de agenda voor de eerstvolgende datum.
Bent u nog niet eerder geweest? Geen probleem, u mag altijd aansluiten. Opgeven kan door een mail te sturen naar: buddygroepmammacare@Flevoziekenhuis.nl 

Luisterend oor

"Na de diagnose borstkanker zit je in een rollercoaster van emoties. Toch wil je doorgaan, sterk zijn en blijven voor je omgeving en ook voor jezelf…… herken je dit? Dan heb je wel eens een klankbord nodig, zo weten wij uit eigen ervaring. Graag bieden wij - ervaringsdeskundigen, coaches, stoere en net als jij, sterke en lieve vrouwen - in de buddygroepen een luisterend oor. We praten graag met je door over andere dingen dan die medische zaken waarmee je al genoeg te maken hebt. Bij ons heb je de mogelijkheid je hart te luchten zonder iemand in je directe omgeving ermee te belasten, want we have been there, done it en zijn onszelf tegen gekomen….!"

Wijnanda, Karin en Annemarieken
coaches en ervaringsdeskundigen

Vind ook de besloten groep op Facebook: Buddygroep Samen Sterker bij Borstkanker Flevoziekenhuis