Hoe bevalt het in Almere

Bent u zwanger en wilt u zich goed voorbereiden op wat er komen gaat? Kom dan naar de voorlichtingsavond van Preall over de bevalling en nazorg. Verloskundigen van een van de praktijken, een verloskundige of verpleegkundige van het Flevoziekenhuis en een kraamverzorgster van een van de kraamcentra begeleiden deze informatieavond gezamenlijk. Zo hoort u in één avond alles over de zorg rondom de bevalling. Ook uw partner is natuurlijk van harte uitgenodigd. U kunt tijdens deze avond ook vragen stellen en, als de situatie het toelaat, kunt u alvast een kijkje nemen bij de verloskamers.

Onderwerpen

• bevalling thuis of in het ziekenhuis;
  • bevallen met een medische indicatie in het ziekenhuis;
  • kraamzorg bij een bevalling thuis of in het ziekenhuis en de zorg de 1e kraamweek thuis;
  • Rondleiding over de verloskamers

Wanneer en waar

Wij adviseren u om rond de 30ste week van uw zwangerschap een voorlichtingsavond te bezoeken.

• Tijd: 19.30 - 21.30 uur (zaal open vanaf 19.15 uur)
  • Locatie: Auditorium van het Flevoziekenhuis, route 80

Informatiebijeenkomst over de gentle-sectio (geplande keizersnede)

Vóór de algemene informatiebijeenkomst vindt de informatiebijeenkomst over de gentle-sectio (geplande keizersnede) plaats, van 17.45 uur tot 19.00 uur.

Data voor 2020

• 6 januari
  • 3 februari
  • 2 maart
  • geannuleerd: 6 april
  • Geannuleerd: 6 mei
  • 8 juni
  • 6 juli
  • 3 augustus
  • 7 september
  • 5 oktober
  • 2 november
  • 7 december

Kosten en aanmelding

De voorlichtingsavonden zijn gratis. U hoeft zich niet aan te melden.