Afspraak maken, wijzigen of afzeggen

Heeft u van uw huisarts of specialist een verwijzing gekregen? Meld dit bij het maken van de afspraak.

Online afspraak maken

Voor de volgende poliklinieken kunt u online een afspraak maken of wijzigen via mijnFlevoziekenhuis:

  • Orthopedie

  • Plastische chirurgie

Voor de overige poliklinieken is het nog niet mogelijk om online een afspraak te maken of te wijzigen via mijnFlevoziekenhuis. Hiervoor kunt u telefonisch contact opnemen met de afdeling waarbij u de afspraak wilt maken. Het telefoonnummer vindt in de lijst met contactgegevens.

Telefonisch een afspraak maken

​Wilt u telefonisch een afspraak maken? Neem dan rechtstreeks contact op met de afdeling waarbij u de afspraak wilt maken. Het telefoonnummer daarvan kunt u in de lijst met contactgegevens vinden.  

Verwijzing via ZorgDomein

Heeft u een verwijzing gekregen van uw huisarts via ZorgDomein? Vermeld het ZorgDomein nummer dan bij het maken van uw afspraak. Het zorgdomeinnummer kunt u rechts op de verwijzing vinden. 

Afspraak wijzigen (telefonisch) 

U kunt uw afspraak telefonisch wijzigen door contact op te nemen met de afdeling waar u de afspraak heeft staan. Het telefoonnummer van de afdeling kunt u vinden in de lijst met contactgegevens

Afspraak afzeggen (telefonisch)

U kunt uw afspraak afzeggen door telefonisch contact op te nemen met de afdeling waarbij u de afspraak heeft staan. Het telefoonnummer hiervan kunt u vinden in de lijst met contactgegevens. Afbellen graag uiterlijk 24 uur van tevoren. 

Belangrijke gegevens bij het maken van een afspraak:

 

  • patiëntnummer (dit vindt u rechtsboven op uw afsprakenkaart)
  • naam
  • geboortedatum
  • adres en telefoonnummer

Checklist voor uw afspraak

Bereid u goed voor op uw afspraak. Kijk op de pagina checklist voor uw afspraak. Hier vindt u alle informatie die u nodig heeft voor uw afspraak.