Afspraak maken, wijzigen of afzeggen

Heeft u van uw huisarts of specialist een verwijzing gekregen? Meld dit bij het maken van de afspraak.

Afspraak maken

Online een afspraak maken

Het is mogelijk om online een afspraak te maken via mijnFlevoziekenhuis. Dit is het patiëntenportaal van het Flevoziekenhuis. U moet hier inloggen met uw DigiD.

Op dit moment kunt u online een afspraak maken bij de volgende afdelingen: Cardiologie, Dermatologie, Diabetescentrum, Diëtetiek, Keel-, neus- en oorheelkunde (KNO), Maag-, darm- en leverziekten (MDL), Mondziekten, kaak- en aangezichtschirurgie (MKA), Neurologie, Orthopedie, Plastische chirurgie, Reumatologie en Urologie

Telefonisch een afspraak maken

​Wilt u telefonisch een afspraak maken? Neem dan rechtstreeks contact op met de afdeling waarbij u de afspraak wilt maken. Het telefoonnummer daarvan kunt u in de lijst met contactgegevens vinden.  

Verwijzing via ZorgDomein

Heeft u een verwijzing gekregen van uw huisarts via ZorgDomein? Vermeld het ZorgDomein nummer dan bij het maken van uw afspraak. Het zorgdomeinnummer kunt u rechts op de verwijzing vinden. 

Afspraak wijzigen

U kunt uw afspraak telefonisch wijzigen door contact op te nemen met de afdeling waar u de afspraak heeft staan. Het telefoonnummer van de afdeling kunt u vinden in de lijst met contactgegevens

Afspraak afzeggen 

Online een afspraak afzeggen

Online kunt u uw afspraak afzeggen via mijnFlevoziekenhuis. Graag uiterlijk 48 uur van tevoren.

Telefonisch een afspraak afzeggen

Telefonisch kunt u uw afspraak afzeggen door contact op te nemen met de afdeling waarbij u de afspraak heeft staan. Het telefoonnummer hiervan kunt u vinden in de lijst met contactgegevens. Afbellen graag uiterlijk 24 uur vantevoren. 

Belangrijke gegevens bij het maken van een afspraak:

 

  • patiëntnummer (dit vindt u rechtsboven op uw afsprakenkaart)
  • naam
  • geboortedatum
  • adres en telefoonnummer

Checklist voor uw afspraak

Bereid u goed voor op uw afspraak. Kijk op de pagina checklist voor uw afspraak. Hier vindt u alle informatie die u nodig heeft voor uw afspraak.