Afspraak maken, wijzigen of afzeggen

Heeft u van uw huisarts of specialist een verwijzing gekregen? Meld dit bij het maken van de afspraak.

Telefonisch 

​Wilt u telefonisch een afspraak maken? Neem dan rechtstreeks contact op met de afdeling waarbij u de afspraak wilt maken. Het telefoonnummer daarvan kunt u in de lijst met contactgegevens vinden.  

Uw afspraak wijzigen of afzeggen 

U kunt uw afspraak wijzigen of afzeggen door telefonisch contact op te nemen met de afdeling waarbij u de afspraak heeft staan. Het telefoonnummer hiervan kunt u vinden in de lijst met contactgegevens. Wij vragen u voor het wijzigen of afzeggegraag uiterlijk 24 uur van tevoren contact op te nemen. 

Online 

Voor de volgende poliklinieken kunt u online een afspraak maken, wijzigen of afzeggen via mijnFlevoziekenhuis:

  • Orthopedie

  • Plastische chirurgie

  • Mondziekten, kaak- en aangezichtschirurgie (MKA)

Voor de overige poliklinieken is het nog niet mogelijk om online een afspraak te maken of te wijzigen via mijnFlevoziekenhuis. Hiervoor kunt u telefonisch contact opnemen met de afdeling waarbij u de afspraak wilt maken. Het telefoonnummer vindt in de lijst met contactgegevens.

Verwijzing via ZorgDomein

Heeft u een verwijzing gekregen van uw huisarts via ZorgDomein? Vermeld het ZorgDomein nummer dan bij het maken van uw afspraak. Het zorgdomeinnummer kunt u rechts op de verwijzing vinden. 

 

Belangrijke gegevens bij het maken van een afspraak:

  • naam
  • geboortedatum
  • adres en telefoonnummer
  • als u patiënt bent: uw patiëntnummer (dit vindt u rechtsboven op uw afsprakenkaart)

Checklist voor uw afspraak

Bereid u goed voor op uw afspraak. Kijk op de pagina checklist voor uw afspraak. Hier vindt u alle informatie die u nodig heeft voor uw afspraak.