Afspraak maken, wijzigen of afzeggen

Heeft u van uw huisarts of specialist een verwijzing gekregen? Meld dit bij het maken van de afspraak.

Afspraak maken

N.B. Het is tijdelijk niet mogelijk om online een afspraak te maken of te wijzigen via mijnFlevoziekenhuis.nl. 

Dit komt door de aanpassingen bij de poliklinieken vanwege het coronavirus. De poliklinieken van het Flevoziekenhuis zijn niet gesloten maar richten zich vooral op spoed en semi-spoed afspraken. Bestaande polikliniekbezoeken worden zoveel mogelijk omgezet naar telefonische afspraken en consulten. 

Telefonisch een afspraak maken

​Wilt u telefonisch een afspraak maken? Neem dan rechtstreeks contact op met de afdeling waarbij u de afspraak wilt maken. Het telefoonnummer daarvan kunt u in de lijst met contactgegevens vinden.  

Verwijzing via ZorgDomein

Heeft u een verwijzing gekregen van uw huisarts via ZorgDomein? Vermeld het ZorgDomein nummer dan bij het maken van uw afspraak. Het zorgdomeinnummer kunt u rechts op de verwijzing vinden. 

Afspraak wijzigen

U kunt uw afspraak telefonisch wijzigen door contact op te nemen met de afdeling waar u de afspraak heeft staan. Het telefoonnummer van de afdeling kunt u vinden in de lijst met contactgegevens

Afspraak afzeggen 

N.B. Het is tijdelijk niet mogelijk om uw afspraak online af te zeggen via mijnFlevoziekenhuis.nl. Dit komt door de aanpassingen bij de poliklinieken vanwege het coronavirus.


U kunt uw afspraak afzeggen door telefonisch contact op te nemen met de afdeling waarbij u de afspraak heeft staan. Het telefoonnummer hiervan kunt u vinden in de lijst met contactgegevens. Afbellen graag uiterlijk 24 uur vantevoren. 

 

Belangrijke gegevens bij het maken van een afspraak:

 

  • patiëntnummer (dit vindt u rechtsboven op uw afsprakenkaart)
  • naam
  • geboortedatum
  • adres en telefoonnummer

Checklist voor uw afspraak

Bereid u goed voor op uw afspraak. Kijk op de pagina checklist voor uw afspraak. Hier vindt u alle informatie die u nodig heeft voor uw afspraak.