Eten en drinken tijdens uw opname

Ziek zijn en in een ziekenhuis verblijven vraagt enorm veel van u, geestelijk en lichamelijk. Om te herstellen en op krachten te blijven is het belangrijk dat u goed eet. Goed en smaakvol eten en drinken draagt bij aan uw herstel. ‘Zorg met smaak’ biedt gezonde en aantrekkelijke voeding die past bij uw situatie. Met dit voedingsconcept wil het Flevoziekenhuis nog meer bijdragen aan een gastvrije beleving binnen het ziekenhuis.

In dit animatiefilmpje leggen we kort uit wat het concept Zorg met smaak inhoudt en wat u kunt verwachten.

U kunt ook de folder bekijken.

Hoe werkt Zorg met smaak?

U kunt 6 keer per dag kiezen uit smakelijke gerechten: ontbijt, lunch, diner. En tussen de maaltijden door en in de avond is er keuze uit lekkere, eiwitrijke tussendoortjes. U kunt kiezen wat u wilt eten. De medewerker Foodservice ziet op de iPad of een gerecht geschikt is binnen uw dieet. En adviseert u over de best passende keuze voor u, met voldoende eiwitten.

Hoe werkt Zorg met smaak

We verrassen u steeds met gerechten die lekker smaken. Benieuwd naar de gerechten? Bekijk de menukaarten.

Gastenmaaltijd

Voor een goed herstel moedigen we u aan om samen te eten. Als u wilt, kunnen familie en partners tegen betaling mee-eten.

Gezond, persoonlijk, smakelijk én duurzaam

Gezond

Gezond eten en drinken draagt bij aan uw gezondheid en herstel.

• Meerdere eetmomenten per dag
  • Voldoende eiwitten en energie
  • Laag in zout
  • Minder verzadigde vetten
  • Weinig suiker toegevoegd

Persoonlijk

U bepaalt zelf wat u wilt eten, wanneer, waar en met wie. Het aanbod eten en drinken sluit zoveel mogelijk aan bij uw wensen en dieet. Eetmomenten zijn de fijne momenten van de dag.

Smakelijk

We verrassen u steeds met gerechten die lekker smaken.

Duurzaam

Zorg met smaak draagt bij aan een betere wereld.

• Minder verpakkingen
  • Minder eten weggooien
  • Meer eten uit de regio