Extra voorzieningen

In de centrale hal van het Flevoziekenhuis vindt u allerlei voorzieningen.

Restaurant Vermaat

Restaurant Vermaat vindt u direct naast de ingang. Het restaurant heeft een terras en een kleine winkel. U kunt hier diverse dranken en koude en warme etenswaren kopen. Er zijn bloemen, kaarten, cadeaus en tijdschriften te koop.

Openingstijden:

  • maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 20.30 uur;
  • in het weekend en op feestdagen van 11.30 uur tot 20.30 uur.

Minibieb

In de centrale hal en bij het zitje op de eerste verdieping vindt u een minibieb. Hier zijn boeken beschikbaar. Deze boeken kunt u lenen, lezen of meenemen. 

Flevo Ziekenhuis Omroep (FZO)

Flevo Ziekenhuis Omroep (FZO) is de huisomroep van het Flevoziekenhuis en verzorgt dagelijks één of meerdere radioprogramma's. Op de website van FZO vindt u het volledige programma. Via de website kunt u een plaatje aanvragen. 

Stiltecentrum 

U kunt gebruik maken van het stiltecentrum als u wilt bidden of mediteren, een kaars wilt aansteken of als u gewoon even stil wilt zijn. 

Openingstijden:

  • maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur; 
  • op de overige dagen en tijden kunt u aan de receptie vragen het stiltecentrum voor u te openen.

Volg vanaf de hoofdingang route 86.

Streutker Mediskin 

U vindt het informatiecentrum van Streutker in de binnenstraat van het Flevoziekenhuis. Volg vanaf de hoofdingang route 72.  Voor het maken van een afspraak of het krijgen van advies kunt u langslopen op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. U kunt ook mailen naar: info@uwhuidonzezorg.nl. De praktijk van Streutker vindt u in de Schoutstraat 126, Almere. Tel. 036 - 760 13 05
Voor meer informatie kunt u terecht op www.uwhuidonzezorg.nl

Openingstijden:

  • maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 tot en met 17.00 uur. 

Vegro Thuiszorgwinkel Almere

In de Vegro Thuiszorgwinkel kunt u hulpmiddelen lenen, huren of kopen. 

Klik hier om de route naar de Vegrowinkel te bekijken.

Openingstijden: 

  • maandag t/m vrijdag: 09.00-17.30 uur;
  • zaterdag: 10.00-16.00 uur

Pinnen

In de centrale hal vindt u een pinautomaat. 

Brievenbus 

In de centrale hal vindt u een brievenbus. 

OV chipkaart opladen

In de centrale hal vindt u een oplaadpunt voor uw OV chipkaart. 

Kinderdagverblijf De Regenboog

Het Flevoziekenhuis biedt in samenwerking met kinderdagverblijf De Regenboog flexibele en incidentele opvang aan voor kinderen (0-4 jaar) van patiënten en bezoekers van het ziekenhuis. De Regenboog is gevestigd in het Flevoziekenhuis en maakt deel uit van Montris kinderopvang.

flevo kinderopvang

Een week van tevoren aanvragen = gegarandeerde plek

Als u de opvang een week (vijf werkdagen) van tevoren aanvraagt, zorgt de Regenboog ervoor dat er gegarandeerd een plek voor uw kind(eren) is. Vraagt u de opvang korter van tevoren aan, dan kunnen zij u een plekje aanbieden op basis van beschikbaarheid. Het hangt van de drukte af of er een plekje is. De Regenboog laat u dat binnen 1 werkdag weten. U kunt natuurlijk ook bellen met de Regenboog om van tevoren na te gaan of er plek is op de door u gewenste dag. Tot 24 uur van tevoren kunt u afzeggen. Zegt u korter van tevoren af, dan brengt de Regenboog de aangevraagde uren in rekening.

Openingstijden: 

  • maandag tot en met vrijdag van 7.00 uur tot 19.00 uur. 

Het kinderdagverblijf is het hele jaar open met uitzondering van de nationale feestdagen en jaarlijks 1 of 2 studiedagen. 

Telefoon: 036 868 99 27.