Route + parkeren

Adres

Hospitaalweg 1, 1315 RA in Almere.
Via Google Maps kunt u een routebeschrijving vinden per auto, fiets of lopend. Of plan uw reis met het openbaar vervoer.

Ophalen of afzetten 

Het is mogelijk om langs de ingang van het ziekenhuis te rijden als u iemand wilt ophalen of afzetten. De bestuurder mag de auto dan niet verlaten en moet meteen doorrijden zodra de passagier is uitgestapt.

Parkeren

Het Flevoziekenhuis heeft geen eigen parkeergelegenheid voor patiënten of bezoekers. Er is wel een beperkt aantal parkeerplaatsen voor invaliden beschikbaar bij de hoofdingang. Als u bij het ziekenhuis wilt parkeren dan kan dat in de parkeergarages of op de parkeerterreinen van de gemeente Almere die rondom het ziekenhuis liggen. De dichtsbijzijnde garages/parkeerterreinen zijn 'Hospitaalgarage' en Hennepveld'.  

Tip: download een parkeerapp (bijvoorbeeld Parkmobile, Yellowbrick) voor uw bezoek. Het is dan mogelijk om achteraf te betalen. U hoeft dan geen kaartje te kopen in een van de parkeerautomaten. 

Parkeerkaart bij langdurige opname

Als een patiënt 7 dagen of langer in het ziekenhuis verblijft, kunnen partners of ouders van de patiënt een '31 dagen parkeerkaart' kopen bij de Parkeerservice Almere. De kosten voor het parkeren zijn met deze kaart lager. Om een '31 dagen parkeerkaart' te kopen moet u het volgende doen:

  • haal een formulier op de verpleegafdeling van de patiënt; 
  • vul het formulier in;
  • lever het formulier in bij de Parkeerservice Almere.