woensdag 22 januari 2020, van 17:00 tot 19:00 Informatiebijeenkomst Artrose

Locatie
Auditorium Flevoziekenhuis (route 80)
Datum
woensdag 22 januari 2020
Tijd
17:00 - 19:00

Kom naar de informatiebijeenkomst artrose op woensdag 22 januari, waarin een orthopedisch chirurg, fysiotherapeut en diëtist vertellen over artrose: wat zijn de symptomen, oorzaken, behandelingen en wat kunt u zelf doen om pijn en andere klachten te verminderen? 
 

De afdeling Orthopedie van het Flevoziekenhuis organiseert weer een informatiebijeenkomst over artrose aan de knie en heup. Een orthopedisch chirurg vertelt over deze veel voorkomende vorm van gewrichtsslijtage: wat zijn de symptomen, oorzaken, mogelijke behandelingen en wat kun je als patiënt doen om pijn en andere klachten te verminderen?
Naast een algemene presentatie over artrose is er aandacht voor preventieve behandelingen, waarvoor onder meer een diëtist en een fysiotherapeut aanwezig zijn. Ook worden presentaties gegeven over de totale knie- en heupprothese waarin wordt uitgelegd wat een prothese precies is en doet en hoe een prothese-operatie eruitziet. 
De bijeenkomst is bedoeld voor mensen met pijn en artrose-gerelateerde klachten in de heup of knie. Ook partners zijn van harte welkom. 

Praktische informatie

De informatiebijeenkomst vindt plaats op woensdag 22 januari van 17.00 tot 19.00 uur in het Auditorium van het Flevoziekenhuis (route 80). Inloop is vanaf 16.30 uur.

Aanmelden

Opgeven voor deze informatiebijeenkomst kan bij mijnInfopunt, via mijninfopunt@flevoziekenhuis.nl of 036 - 868 8521 (ma t/m vr, 9.00-17.00 uur). 
Vermeld a.u.b. ook met hoeveel personen u komt.