• November 2021 editie van ‘Thuis’

De wintereditie van Thuis is verschenen. Met dit keer een interview met internist-ouderengeneeskunde Lisanne Balemans over het Geheugencentrum. Longarts Peter van Hengel en polikliniekassistent Nathalie Geutjes vertellen over de begeleiding bij stoppen met roken.
  • Contracten met zorgverzekeraars voor 2022

Wij willen graag contractafspraken maken met alle zorgverzekeraars, zodat u terecht kunt in ons ziekenhuis voor alle verzekerde ziekenhuiszorg. In 2021 hebben we met elke zorgverzekeraar een contract. “Ook voor 2022 verwachten we dat dit zal lukken”, geeft Martijn Verstraaten, manager zorgverkoop bij Flevoziekenhuis, aan.
  • Internationale Dag tegen Geweld tegen Vrouwen

Vandaag, donderdag 25 november, is het de Internationale Dag tegen Geweld tegen Vrouwen. De Orange the World campagne die vandaag begint vraagt aandacht voor dit onderwerp.
  • Locaties voor bloedprikken in Lelystad verhuizen per 29 november

Bloedprikposten Lelystad verhuizen per 29 november naar Binnendijk 29 in Lelystad
  • Stem op uw favoriet voor de Cliëntenjaarprijs 2021!

Om het jaar reikt de cliëntenraad van het Flevoziekenhuis een prijs uit aan medewerkers van het ziekenhuis met het beste project voor verbetering van de zorg. Welk project is uw favoriet?
  • 1 (current)
van 29