• Britse chirurgen kijken mee bij SiLac-operaties

Maandag 12 september keken 3 Britse chirurgen mee tijdens een aantal operaties van chirurgen Stef Smeets en Ruben Schouten. Zij kwamen speciaal voor de SiLac-operaties die zij regelmatig bij patiënten uit het hele land uitvoeren.
  • Tweejarenbeleid 2022 – 2024: Zorg met aandacht

‘Zorg met aandacht’, dat is de titel van het tweejarenbeleid van het Flevoziekenhuis. 'Zorg met aandacht’ geeft woorden aan onze overtuiging dat persoonlijke aandacht net zo belangrijk is als medische aandacht.
  • Overprikkeling bij een hersenaandoening

Als je in een overvol tuincentrum staat en eigenlijk alles om je heen te veel vindt. Licht, geluid, geur, in feite alles. Wellicht herken je dit zelf ook wel (deels), maar voor mensen met (niet-aangeboren) hersenletsel is dit zeker een veelvoorkomende ervaring.
  • FlowerPowerWalk-expositie naast Flevoziekenhuis

Het bekende ommetje om het gebouw van het Flevoziekenhuis heeft sinds kort een extra dimensie. Vijftig amateurkunstenaars maakten in het voorjaar kunstwerken met bloemen en natuur als leidraad. Deze kunstwerken staan tot begin oktober aan de Wandellaan naast het Flevoziekenhuis. Het Flevoziekenhuis is partner van dit bijzondere project.
  • Een voetmassage voorafgaand aan je operatie

Hoe zou jij reageren als je voorafgaand aan je operatie een voetmassage aangeboden kreeg? “Ooh is het echt waar? Ik dacht dat het een grapje was!” Een reactie die Ingrid, onze ‘consulent complementaire zorg’ meer dan eens krijgt als zij bij een patiënt binnenkomt voor een voetmassage.
  • 1 (current)
van 38