• Joop de Jager, nieuw lid cliëntenraad

Per 1 december start Joop de Jager als lid van de Cliëntenraad. “Geraniums zijn niets voor mij dus ik zoek maatschappelijk nuttige vrijwilligersbanen. Een ernstige hartkwaal wakkerde mijn belangstelling voor patiëntenparticipatie aan, vandaar mijn betrokkenheid bij cliëntenraden."
  • Spreekuur longartsen in gezondheidscentrum De Haak

De longartsen van het Flevoziekenhuis starten in januari met een spreekuur in gezondheidscentrum De Haak in Almere Haven. Op woensdagochtenden doen de longartsen Groeneveld, de Vries en van Hengel om de beurt spreekuur.
  • Mondkapje per 1 december verplicht; ook in het Flevoziekenhuis

Per 1 december 2020 is het dragen van een mondkapje voor bezoekers, patiënten en medewerkers van het Flevoziekenhuis verplicht.
  • Flevoziekenhuis herdenkt online

Vanuit het Flevoziekenhuis staan we stil bij iedereen die in het afgelopen jaar is overleden of wiens leven ingrijpend is veranderd door corona, een andere ziekte of beperking. Het ziekenhuis heeft ook een online herinneringsplek geopend.
  • Orange The World: ook Flevoziekenhuis kleurt oranje

25 november is door de Verenigde Naties uitgeroepen tot Internationale Dag tegen Geweld tegen Vrouwen. Daarom worden veel prominente gebouwen oranje verlicht, waaronder ook het Flevoziekenhuis.
  • 1 (current)
van 15