25 november 2021 Contracten met zorgverzekeraars voor 2022

Wij willen graag contractafspraken maken met alle zorgverzekeraars, zodat u terecht kunt in ons ziekenhuis voor alle verzekerde ziekenhuiszorg. In 2021 hebben we met elke zorgverzekeraar een contract. “Ook voor 2022 verwachten we dat dit zal lukken”, geeft Martijn Verstraaten, manager zorgverkoop bij Flevoziekenhuis, aan.

In gesprek met alle zorgverzekeraars

Martijn vervolgt: "In het najaar voeren wij gesprekken met de zorgverzekeraars om tot overeenstemming over een contract te komen. We hebben alle zorgverzekeraars een voorstel gedaan en zijn op basis daarvan intensief met elkaar in gesprek. Met een aantal verzekeraars heeft dit al tot een akkoord geleid. Met de overige zorgverzekeraars zijn we nog in overleg.”

"We informeren u op onze website over de contracten die we hebben gesloten met de zorgverzekeraars. Vanaf november actualiseren wij ons overzicht van gecontracteerde zorgverzekeraars elke week, zodat u garantie heeft op toegang tot actuele informatie.” Kortom: dat u zo snel mogelijk zo volledig mogelijk weet, waar u in 2022 aan toe bent als het gaat over de vergoeding van zorg.

Bekijk het actuele overzicht

Wilt u weten met welke zorgverzekeraars wij al een contract hebben afgesloten voor 2022? En bent u benieuwd met welke zorgverzekeraars we op dit moment nog in gesprek zijn?

Bekijk hier het actuele overzicht »

Vragen?

Heeft u vragen over uw zorgverzekering of eventuele vergoeding van zorgkosten?

• Wilt u meer weten over uw zorgverzekering of over wat een behandeling/operatie voor uw eigen risico betekent? Neemt u dan contact op met uw zorgverzekeraar.
  • Staat er voor u al een behandeling/operatie gepland en heeft u vragen over deze zorgkosten? Neemt u dan contact op met het team van ons Verzekerdenpunt. Zij helpen u graag!