1 november 2022 Contracten met zorgverzekeraars voor 2023

Wij willen graag contractafspraken maken met alle zorgverzekeraars, zodat u terecht kunt in ons ziekenhuis voor alle verzekerde ziekenhuiszorg. In 2022, het huidige kalenderjaar, hebben we met elke zorgverzekeraar een contract. Dit was ook zo in de afgelopen jaren. “Ook voor 2023 verwachten we dat dit zal lukken”, geeft Martijn Verstraaten, manager zorgverkoop bij Flevoziekenhuis, aan.

In het najaar in gesprek met de zorgverzekeraars

Martijn vervolgt: "In het najaar voeren wij gesprekken met de zorgverzekeraars om tot een akkoord over een contract te komen. Dit jaar is bijzonder vanwege de hoge inflatie door de energiecrisis.
Met een klein aantal verzekeraars hebben we een doorlopende overeenkomst. De andere zorgverzekeraars hebben we een voorstel gedaan en op basis daarvan zijn we intensief met elkaar in gesprek.”

We informeren u op onze website over de contracten die we hebben gesloten met de zorgverzekeraars. Vanaf november actualiseren wij ons overzicht van gecontracteerde zorgverzekeraars elke week, zodat u garantie heeft op toegang tot actuele informatie. Kortom: dat u zo snel mogelijk zo volledig mogelijk weet, waar u in 2023 aan toe bent als het gaat om de vergoeding van zorg.

Bekijk het actuele overzicht

Wilt u weten met welke zorgverzekeraars wij al een contract hebben afgesloten voor 2023? En bent u benieuwd met welke zorgverzekeraars we op dit moment nog in gesprek zijn?

Bekijk hier het actuele overzicht »

Vragen over zorgkosten?

• Wilt u weten of bepaalde zorg, bijvoorbeeld een behandeling of operatie, verzekerd is? Of heeft u vragen over hoe u verzekerd bent? Neemt u dan contact op met uw zorgverzekeraar.
  • Staat er voor u al een behandeling/operatie gepland en heeft u vragen over deze zorgkosten? Neemt u dan contact op met ons Verzekerdenpunt. Zij helpen u graag!