9 juli 2021 UPDATE: oorzaak ICT-storing lijkt gevonden

UPDATE 9 juli 17:40 uur: De oorzaak van de ICT-storing lijkt gevonden te zijn. Het betreft een technisch probleem, er is geen sprake geweest van cybercrime. De problemen die er waren zijn verholpen. Op zaterdag zal er een extra check zijn om er zeker van te zijn dat ook maandag alles naar behoren werkt.

9 juli 13.00 uur: Het Flevoziekenhuis kampt momenteel met een ICT-storing. De oorzaak van de storing is op dit moment nog niet bekend. We weten niet hoe lang dit gaat duren. Er wordt hard gewerkt aan een oplossing.

Door de ICT-storing kunnen afspraken langer duren of uitlopen. Wij doen ons best om u zo goed en snel mogelijk te helpen.

Mogelijk moeten wij sommige afspraken en spreekuren afzeggen. Wij zeggen alleen afspraken af als dit echt niet anders kan. Als uw afspraak niet kan doorgaan wordt u hierover door het Flevoziekenhuis gebeld. U wordt dan op een later moment teruggebeld voor het maken van een nieuwe afspraak. Als u niets hoort gaat uw afspraak of behandeling gewoon door.

De zorg op de poliklinieken en verpleegafdelingen kan met enige aanpassingen doorgaan. Ook spoedoperaties, oncologische zorg, geplande keizersneden en andere acute zorg kunnen vooralsnog gelukkig doorgaan.