28 mei 2021 Jaarlijks symposium vakgroep Orthopedie succes

Op 20 mei heeft de vakgroep Orthopedie van het Flevoziekenhuis voor de 9e keer het jaarlijkse symposium voor huisartsen in de regio Almere georganiseerd. Dit jaar voor het eerst digitaal in de vorm van een webinar. Orthopeed Peter de Leeuw: “We kijken we terug op een zeer geslaagd webinar over de laatste ontwikkelingen op orthopedisch gebied.” Bijna 30 huisartsen, physician assistents en huisartsen-in-opleiding woonden de geaccrediteerde sessie bij.

Orthopeed en dagvoorzitter Frank van Bommel onderschrijft het belang van deze bijeenkomst: “Onze hoog kwalitatieve orthopedische zorg -mede vanwege onze uitstekende alliantie met het AUMC aan de orthopedische en traumapatiënten in de regio is en blijft uitermate belangrijk.” De orthopedisch chirurgen hechten veel waarde aan contact, overleg en scholing aan de zeer gewaardeerde partners waarbij de laatste ontwikkelingen op orthopedisch vlak worden gedeeld. De besproken onderwerpen dit jaar zijn: ‘Arthrose Netwerk Groot Flevoland', 'Een heup via de voorste benadering’, ‘Hechtingen verwijderen na orthopedische operaties’, ‘Knieletsel’ en ‘Nieuwe inzichten in behandeling van heupdysplasie.’

Op deze foto staan van links naar rechts de orthopedisch chirurgen: dr. P. de Leeuw, F. van Bommel, dr. G. Helmerhorst en B. Blom.
Van links naar rechts de orthopedisch chirurgen van het Flevoziekenhuis: dr. P. de Leeuw, F. van Bommel, dr. G. Helmerhorst en B. Blom.