12 oktober 2020 Meekijkconsulten bij chirurgie

Vanaf maandag 26 oktober biedt ook de afdeling Chirurgie van het Flevoziekenhuis meekijkconsulten voor huisartsen in Almere. Daarmee kunnen huisartsen vragen stellen aan en overleggen met de chirurg. Een meekijkconsult vraagt u aan via een applicatie binnen ZorgDomein. De chirurg beantwoordt het meekijkconsult in principe binnen 3 werkdagen, maar meestal (veel) sneller.

Voor spoedvragen is de dienstdoende chirurg uiteraard nog steeds telefonisch bereikbaar via de huisartsenlijn: (036) 868 8517.

Er zijn inmiddels 14 vakgroepen waar u als huisarts een meekijkconsult kunt aanvragen. Naast Chirurgie zijn dit: Dermatologie, Interne geneeskunde, Nefrologie, MDL, Reumatologie, Cardiologie, Longziekten, Plastische chirurgie, Orthopedie, KNO, Gynaecologie, Neurologie en Radiologie.

Heeft u een vraag of opmerking over de meekijkconsulten? Mail dan naar Ellen Schoffelmeer, projectleider JZOJP, via eschoffelmeer@flevoziekenhuis.nl.