H. Verheul

Cardioloog

BIG-nummer: 79024513401

Ervaren cardioloog die investeert in lange relaties …

Dokter Verheul is een cardioloog met een grote praktische ervaring en een scherp oog voor klinische en chronische zorg. Hij werkt al sinds de oprichting in het Flevoziekenhuis. En dat is geen toeval. Hij is een man van lange relaties en van verbondenheid. "Geduld, aandacht en belangstelling voor mensen zijn mijn tweede natuur. Ik neem daar tijd en ruimte voor."

… zodat hij patiënten echt verder helpt


Voor Verheul begint goede zorg met respect voor de ander, wie die ander ook is, en welke achtergrond hij of zij ook heeft. ‘Cardiologie is levensloopgeneeskunde. Vaak kunnen we mensen niet helemaal beter maken, maar hen wél helpen om meer regie over hun leven te hebben. Daarvoor is het belangrijk dat we een echt gesprek hebben. Dat ik hoor wat patiënten bezighoudt, en hoe ze leven. Daar haal ik uit wat relevant is voor de cardiologie, zodat ik een advies kan geven waar ze echt verder mee komen.’

Verheul is getrouwd en heeft drie volwassen dochters met wie regelmatig uit eten wordt gegaan. De drukke familie-app is vrolijk door een kleinzoon. Verheul reist graag, houdt van cultuur, en loopt drie keer in de week hard, omdat hij graag gezond wil leven.