dr. K. de Heer

Internist-hematoloog

BIG-nummer: 29061163401
Naast inhoudelijke perfectie zijn voor mij rustige begeleiding en goede uitleg de belangrijkste onderdelen van het vak

“Het open en lichte gebouw, de collegiale sfeer en de  kleinschaligheid (waardoor je vrijwel alle medisch specialisten uit het ziekenhuis persoonlijk kent), maken het Flevoziekenhuis een prettig ziekenhuis om te werken.

Dit is voor mij echter minder belangrijk dan de inhoud. In het Flevoziekenhuis kan ik werken op een afdeling waar alle voorwaarden aanwezig zijn voor optimale hematologische zorg. Ons team bestaat uit twee hematologen en twee oncologen, de afdeling Radiotherapie van het Amsterdam UMC heeft in ons ziekenhuis een volledig geoutilleerde dependance en ik heb voldoende tijd voor mijn patiënten. Naast inhoudelijke perfectie zijn voor mij rustige begeleiding en goede uitleg de belangrijkste onderdelen van het vak.

Ik werk ook als hematoloog in het Amsterdam UMC. Dit maakt dat academische expertise binnen handbereik is. En behandelingen die even goed in Almere kunnen worden uitgevoerd, zijn prettig dicht bij huis beschikbaar voor mijn patiënten. Is de complexiteit zodanig dat een behandeling beter in het Amsterdam UMC kan plaatsvinden, dan gebeurt dit daar.

Specialisatie of aandachtsgebied

  • hematologie

Opleiding

  • internist-hematoloog, Amsterdam UMC

Promotie

Exhaled Breath Analysis in the Diagnosis of Invasive Pulmonary Aspergillosis

Ervaring

  • Amsterdam UMC
  • Slotervaartziekenhuis (Amsterdam)

Werkzaam in het Flevoziekenhuis en Amsterdam UMC sinds

2012