P. Isselt

Cardioloog

BIG-nummer: 69914136201

Ambitieuze cardioloog met specialisatie in beeldvorming …


Dokter Isselt is gespecialiseerd in alles wat met beeldvorming te maken heeft: echo’s, slokdarmecho’s en CT- en MRI-scans. Isselt: "Het mooie van die technieken is dat ze minder ingrijpend zijn voor patiënten dan bijvoorbeeld een hartcatheterisatie. Tegelijkertijd kunnen we er steeds beter een goed beeld mee krijgen van wat patiënten mankeert. Die ontwikkelingen gaan heel snel, en ik werk daar graag aan mee. Uiteindelijk is het doel: de beste zorg, met de minste last voor patiënten."

… die altijd helder en direct communiceert


"Ik zorg dat ik ingewikkelde zaken altijd zo helder mogelijk uitleg, en dat elke patiënt weet wat hij aan me heeft. Als ik me geen zorgen maak, zeg ik dat. En als ik dat wel doe, dus ook. Dat helpt bij het opbouwen van een goede band. Belangrijk, want alleen als ik weet wie er tegenover me zit, kan ik zorg op maat leveren. Die ruimte hebben we gelukkig in het Flevoziekenhuis. We zijn klein genoeg om persoonlijk te zijn, en groot genoeg om 24 uur per dag topzorg te leveren. Het beste van twee werelden."

Buiten werk krijgt Isselt vooral energie van de logeerpartijen van haar neefjes en nichtjes. Ze is inmiddels vijf keer tante en daar geniet ze volop van. Net als van afspreken en goed eten met vrienden en familie. Isselt is dan vaak degene die kookt – de Surinaamse keuken is favoriet.