Werken en leren bij het Flevoziekenhuis

Het Flevoziekenhuis vindt het belangrijk dat medewerkers met plezier en vertrouwen naar hun werk gaan en blijven leren. Zo kunnen we de beste zorg geven aan onze patiënten. In ons ziekenhuis leiden wij de artsen, verpleegkundigen en ondersteuners van de toekomst met passie op. We doen dat ook vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid en verantwoordelijkheid. Studenten zijn onze toekomstige collega’s.

Wij zijn Flevoziekenhuis. Jij ook? 

Onze vacatures

Word jij onze nieuwe collega? We hebben altijd plaats voor gemotiveerde, ervaren verpleegkundigen, artsen, doktersassistenten en ondersteunend personeel. Bekijk onze actuele vacatures of stuur ons je open sollicitatie. Heb je vragen of wil je direct persoonlijk contact over jouw mogelijkheden bij het Flevoziekenhuis? Neem dan contact met ons op.

Werken

Het Flevoziekenhuis wil een ziekenhuis zijn waar mensen met vertrouwen naar toe gaan en waar het plezierig is om te werken. Voor onze medewerkers willen wij een aantrekkelijke werkgever zijn.

Lees verder

Stage

Het Flevoziekenhuis biedt veel verschillende beroepsstages aan: verpleegkundige stages, medische stages, paramedische stages en stages voor staf- en ondersteunende diensten. Voor leerlingen van de basis- en middelbare school organiseren we beroepsoriënterende stages.

Lees verder

Opleiden

Van leren wordt iedereen beter. Dat is het motto van het Flevoziekenhuis. Studenten die hier hun opleiding volgen of stage lopen, brengen de nieuwste inzichten mee en houden onze medewerkers scherp. Studenten zijn onze collega's van de toekomst.

Lees verder

Vrijwilligerswerk

Maar liefst 164 vrijwilligers zetten zich met allerlei activiteiten in voor de patiënten in het Flevoziekenhuis. Zij begeleiden bijvoorbeeld mensen naar de afdeling bij een opname, spelen piano of helpen bij het lezen van informatiemateriaal en het invullen van formulieren. 

Lees verder

Onderzoek

Medisch-wetenschappelijk onderzoek is van groot belang om de gezondheidszorg te verbeteren en te vernieuwen. Binnen het Flevoziekenhuis wordt bij verschillende specialismen onderzoek uitgevoerd. Door het uitvoeren van onderzoek wordt de deskundigheid binnen het Flevoziekenhuis bevorderd en kan er nog betere zorg geleverd worden.

Lees verder