Je komt in dienst

Welkom nieuwe collega! Voor jou willen wij een aantrekkelijke werkgever zijn. Persoonlijke ontwikkeling, coaching en doorgroeimogelijkheden staan centraal. Als jij energie haalt uit je werk, komt dat de kwaliteit van de zorg ten goede.

Arbeidsvoorwaarden

Jouw arbeidsvoorwaarden zijn conform de Cao Ziekenhuizen. Dit houdt onder meer in:

  • 36-urige werkweek;
  • 8,33% vakantietoeslag en eindejaarsuitkering;
  • 57 PLB-uren die je aan extra verlof kunt besteden;
  • Pensioenfonds PFZW (50% werkgeversbijdrage);
  • MKSA – ons meerkeuzesysteeem arbeidsvoorwaarden. Met deze regeling kun je fiscaal voordelig je lidmaatschap vakbond en reiskosten uitruilen en/of een fiets aanschaffen.

De medisch specialisten in loondienst vallen onder de Arbeidsvoorwaarden Medisch Specialisten, AMS.

VOG (Verklaring omtrent gedrag)

Als je bij ons in dienst komt, is het inleveren van een VOG een voorwaarde om hier te kunnen werken. Tijdens je arbeidsvoorwaardengesprek informeren wij je over de aanvraag en het inleveren van de VOG.

Arbeidsovereenkomst

Na het arbeidsvoorwaardengesprek ontvangen wij graag zo snel mogelijk jouw persoonlijke gegevens (zoals identiteitsbewijs, referenties, diploma’s, BIG registratie etc.). Maximaal twee weken later ontvang je je arbeidsovereenkomst.

Introductie

Wij vinden het belangrijk dat je je snel welkom voelt en een goede introductie krijgt. Ons introductieprogramma bestaat uit verschillende onderdelen: kopje koffie met de raad van bestuur en medische staf, rondleiding in ons ziekenhuis en een persoonlijk inwerkprogramma op de afdeling. Zo vind je al snel je weg in het ziekenhuis en krijg je een beeld van de organisatie en de collega's die er werken.

Functioneringsgesprek

Eenmaal gestart vinden wij het belangrijk dat je in gesprek blijft met je leidinggevende over je (persoonlijke) ontwikkeling en je toekomstperspectief binnen het Flevoziekenhuis. Je kunt dit elk moment bespreekbaar maken met je leidinggevende en het is een vast onderdeel van je functioneringsgesprek dat eenmaal per jaar plaatsvindt.