Jouw sollicitatie

Wij vinden het leuk dat je benieuwd bent naar het Flevoziekenhuis als jouw nieuwe werkgever! Het Flevoziekenhuis heeft altijd plaats voor gemotiveerde, ervaren verpleegkundigen, artsen, doktersassistenten en ondersteunend personeel. We hebben een heldere sollicitatieprocedure om te kijken of er een match is. Bekijk de actuele vacatures en solliciteer! Of stuur ons je open sollicitatie.

Solliciteren

Vul jouw persoonlijke gegevens in, upload je CV en motivatiebrief. Na het versturen van jouw sollicitatie krijg je een e-mail ter bevestiging van ontvangst van jouw sollicitatie.

Selectie

Op basis van je CV en motivatiebrief kijken wij of jij past bij het profiel van de functie. Zodra de vacature is gesloten, ontvang je binnen 2  weken bericht over het verdere verloop van de procedure.

Sollicitatiegesprek

Het eerste gesprek zal met je toekomstige leidinggevende en een collega zijn. Afhankelijk van je functie kan de procedure uit de volgende onderdelen bestaan: een 2e gesprek, een dag meelopen op de afdeling en/of een assessment. Een assessment kan zowel intern als extern zijn.  Een assessment geeft ons inzicht in jouw persoonlijk drijfveer en capaciteiten.

Referenties

Als vast onderdeel van de procedure gaan wij jouw referenties na. Wij vragen je hiervoor altijd vooraf toestemming om deze in te winnen.  Bedenk dus vast wie wij hiervoor kunnen benaderen.

Aanstelling

Zijn wij van beide kanten enthousiast en is er een goede match? Dan nodigen wij jou uit voor een arbeidsvoorwaardengesprek.