Wij zijn er voor jou

De collega's van de afdeling HR staan voor je klaar voordat je in dienst bent en als je in dienst bent. Ook na jouw dienstverband houden wij graag contact. Wij hebben een enthousiast team van ervaren HR-adviseurs. Zij werken nauw samen met de HR-collega's van de (salaris)administratie en de andere HR-teams.

Vragen

Heb je vragen over je sollicitatie of indiensttreding? Wij zijn bereikbaar op 036  868 8786 of via hr@flevoziekenhuis.nl.

De medewerkers van HR Advies en Services

Het team van HR-adviseurs

Jessica Augustin
HR gaat over mensen, vanaf binnenkomst tot en met vertrek uit het ziekenhuis. Als HR-adviseur ben ik in gesprek en adviseer ik over kleine én grote personele vraagstukken. Met oprechte aandacht en oog voor behoeften en belangen, kijk ik naar wat er speelt en ben ik nieuwsgierig naar jouw verhaal.

Tamara Chin Joe Kie
Als HR-adviseur vind ik het belangrijk dat iedereen met plezier zijn werk mag en kan uitvoeren. In balans zijn en blijven is daarom belangrijk. Vanuit het gedachtengoed van ‘het huis van werkvermogen’ probeer ik de verbinding te maken tussen wat medewerkers bezighoudt en hoe het Flevoziekenhuis daarin kan faciliteren. Dit biedt veel mogelijkheden en kansen!

Tamara Hupkens
Als HR-adviseur vind ik het belangrijk dat medewerkers zichzelf kunnen zijn en ruimte krijgen om te doen waar ze goed in zijn. In mijn werk probeer ik daar een bijdrage aan te leveren en een verbindende factor te zijn. Ik vind het leuk om te blijven leren van anderen en me te blijven verwonderen, door dingen uit te proberen en te experimenteren. Ik zou  iedereen willen meegeven: “It is better to try and fail than fail to try”

Ida Wennekendonk
Als HR-adviseur en loopbaanadviseur haal ik graag het beste uit de ander naar boven. Ik breng mensen met elkaar in gesprek als dat nodig is om de werkrelatie te verbeteren. Ik doe dat met  humor en eerlijke feedback. Als je iets anders wilt in je loopbaan of wilt sparren over je mogelijkheden, dan denk ik graag met je mee.