Fysiotherapie

De afdeling Fysiotherapie van het Flevoziekenhuis ondersteunt patiënten bij het herstel tijdens of na een ziekenhuisopname.
Wanneer u tijdens een ziekenhuisopname problemen heeft met bewegen, komt de fysiotherapeut bij u aan bed. De fysiotherapeut kan u helpen met het trainen van kracht, coördinatie of uithoudingsvermogen. Ook bij problemen met dagelijkse bezigheden zoals bijvoorbeeld traplopen kan de fysiotherapeut ondersteuning bieden. De fysiotherapeuten van het Flevoziekenhuis kunnen u ook helpen met uw herstel na uw vertrek uit het ziekenhuis. 
De fysiotherapeuten werken nauw samen met de artsen en andere zorgverleners van het Flevoziekenhuis. Daarnaast is er ook een samenwerking met NORAlmere. Zo krijgt u een passende behandeling.

 

"Bewegen is goed voor iedereen"

Jolanda Leij werkt al 21 jaar als fysiotherapeut in het Flevoziekenhuis. De inzichten zijn in die tijd enorm veranderd. Vroeger moest je bij een hernia zes weken volledig bedrust houden. Tegenwoordig helpen Jolanda en haar collega's patiënten om zo snel mogelijk weer in beweging te komen.

Lees verder