Verloskunde

Coronavirus en je zwangerschap

Door de heersende corona-epidemie bereiken ons veel vragen van ongeruste zwangere vrouwen en hun partners. Alle verloskundigen uit Almere en Lelystad en de gynaecologen van het Flevoziekenhuis werken nauw samen om te garanderen dat we gezamenlijk goed kunnen blijven zorgen voor jou en je baby.
Op de website van Preall vind je vragen en antwoorden over het coronavirus

De afdeling 

De afdeling Verloskunde van het Flevoziekenhuis biedt alle zorg voor de zwangerschap, de bevalling en de kraamperiode. Wanneer u zwanger bent en door uw huisarts of verloskundige bent doorverwezen naar het ziekenhuis, dan komt u op de Polikliniek Verloskunde voor uw controles en kunt u bij de afdeling Verloskunde bevallen. Als zwanger worden niet lukt, kunt u terecht op onze afdeling Fertiliteit voor onderzoek en behandeling.

Preall

Onze gynaecologen, kinderartsen en klinisch verloskundigen werken met andere professionals samen in het verloskundig samenwerkingsverband (VSV) Preall.

Is er sprake van een spoedgeval?

Als er sprake is van een spoedgeval kunt u dag en nacht met de verloskamers bellen: 036  868 9295

ZwApp

Een zwangerschap is altijd een bijzondere tijd. Een tijd van blijdschap, veel emoties, en heel veel vragen. Gelukkig is er ZwApp, een app met deskundige informatie en adviezen op het juiste moment van uw zwangerschap en passend bij uw situatie. De informatie in deze app in samengesteld door verloskundigen en gynaecologen.

Ga naar de website van ZwApp

Nieuws over de afdeling